Bitcoin Cash-hinta laskee alle 295 dollarin, mitä seuraavaksi?

Bitcoin Cash -markkinat laskivat 304 dollarin rajan alapuolelle 18. elokuuta. Arish Patel on Trading View -analyytikko, joka on sitä mieltä, että BCH-hinta toistaa 507 dollarin vastarinnan pitkällä aikavälillä.

Salausvaluutta lähestyi päivän huippua, 324,56 dollaria. Kirjoittamishetkellä Bitcoin Evolution kaupan vaihto oli 294 dollaria Yhdysvaltain dollareita.

Mitä odottaa Bitcoin Cash -hinnasta?

Trading View -analyytikko Arish Patel uskoo, että BCHUSD-pari nousee kohti 507 dollarin markkaa pitkäaikaisessa kaupassa.

Analyytikko korosti rinnakkaiskaupankanavaa BCHUSD-parille. Salausvaluutta on käynyt kauppaa tällä kanavalla huhtikuusta 2020 lähtien, mutta se on havainnut joitain maksuja murtautuessaan mainitun kanavan alapuolelle, minkä jälkeen se palaa alueelleen 275–507 dollaria.

Arish Patel ehdottaa, että Bitcoin Cash kasvaa pitkällä aikavälillä kohti 507 dollarin markkaa

Analyytikko korosti salausvaluutan aikaisempaa käyttäytymistä, jossa hintalinja nousi tuen yli 275 dollarissa, minkä jälkeen se poikkesi takaisin tuen alapuolelle, jota seurasi nousu kohti 507 dollarin markkaa. Salausvaluutan hinta on kertynyt siitä lähtien, kun hinta laski maaliskuussa 2020.

Hintaviiva rikkoi jälleen 26. heinäkuuta rinnakkaiskanavan tukitason yläpuolella ja on havainnut jonkin verran vahvistumista tukitason yläpuolelle. Tämä voi olla positiivinen BCH: lle ja voi lopulta nousta kohti 507 dollarin vastustusta.