$ 12K Bitcoin-pris i betragtning som detailhandel, institutionelle forhandlere bliver ‚grådige‘

Bitcoin-prisen konsolideres i et strammere sortiment, når de handlende forbereder sig til et tredje forsøg på $ 12K-niveauet.

Efter at have inddrevet 6,3% fra et fald til $ 11.200 den 11. august, synes Bitcoin ( BTC ) -prisen at gå op på et tredje løb på $ 12K-mærket

Dette kommer efter en uges stærk nyhed, som inkluderede det Nasdaq-børsnoterede investeringsfirma MicroStrategy, der købte 21.454 BTC som beskyttelse mod den svækkede amerikanske dollar, Coinbase-børsen tilbyder Bitcoin Code understøttede lån og afsløringen om, at BlackRock og Vanguard er store indehavere af MicroStrategy-aktier .

Den stadig stærkere følelse strækker sig over hele kryptosektoren, og beviset herfor kommer fra altcoins som Tezos ( XTZ ) og Chainlink ( LINK ), der bølger over tidligere højdepunkter på alle tidspunkter og en håndfuld DeFi-relaterede tokens efterfølgende.

Crypto Fear & Greed Index viser i øjeblikket, at stemningen blandt investorer er høj, da indikatoren lyder ‚Extreme Grådighed‘. Dette er en skarp kontrast fra juli, da indikatoren læste „frygt“, og kryptoinvestorer var bange for, at Bitcoin-prisen ville falde tilbage i det lave $ 10K-interval.

Den daglige tidsramme viser, at Bitcoin fortsætter med at stige højere, da prisen konsolideres til et strammere interval mellem $ 11.200- $ 11.800.

I et nyligt nyhedsbrev til kunder, markedsundersøgelsesfirma, sagde Stack Funds :

”En gentest på $ 12.000-niveauet er i syne, da dannelsen af ​​et tyreflag udkrystalliserer. Stack mener, at den nuværende markedsstruktur fortsat vil forblive intakt, medmindre $ 10.500-niveauet er overtrådt. I betragtning af det nuværende økonomiske baggrund kombineret med den svækkende dollar, bør vi fortsætte med at se bullish fremdrift fremad for Bitcoin. ”

Virksomheden pegede også på Bitcoin’s voksende korrelation med guld, og bemærkede, at BTC-prisen korrigerede 2,7%, når guld blev tilbagetrukket med 9% tidligere i denne uge.

Ifølge forskerne er et unikt træk ved Bitcoin, at aktivet er noget afskærmet mod større markedsvolatilitet, da dets korrelation mellem guld og aktier skifter afhængigt af prisforholdene for hvert marked. Stacks Funds sagde:

„På trods af den nylige stigning i BTC-guld-korrelation, der berører marts højder, har rekordfaldet i guld denne uge ikke haft nogen indflydelse på Bitcoin-prisen, da det digitale aktiv indhenter det aktieagtige forhold for at opretholde sin opadgående kurs.“

Altcoins kom sig også godt tilbage fra 11. august-korrektionen og Ether ( ETH ) fik bølger til at styre et stærkt udbrud over $ 400-modstandsniveauet. Ether-pris steg med 7,88% til en ny 2020-højhed på $ 430, og XRP- prisen steg med 4,04%.

Chainlink ( LINK ) nåede også et nyt højdepunkt på alle tidspunkter efter 16% -rally til $ 18,37.

Ifølge CoinMarketCap udgør den samlede markedsværdi for cryptocurrency nu 367,4 milliarder dollars. Bitcoin’s dominansindeks ligger i øjeblikket på 59%.